Anglais en Lycée Professionnel

Sujets oral SE 2015 - série Hôtellerie

16 / 09 / 2015 | Nathalie TRAPPE

6 sujets oral Sections Européennes session 2015 – série Hôtellerie- sont téléchargeables ici :

  • Brunch around the World !
  • Fish and chips,
  • France’s top chef Alain Ducasse reduces amount of meat on the menu,
  • Running a Food Truck for Dummies,
  • Top French chefs want banned bird on menu,
  • What is a Full Breakfast ?
PDF - 20.3 ko
Brunch
PDF - 58.2 ko
Fish N Chips
PDF - 22.9 ko
Alain Ducasse
PDF - 64.6 ko
Food Truck
PDF - 20 ko
No Bird
PDF - 10.7 ko
Full Breakfast
 

Documents

  • Fish N Chips
  • se_2015_hotellerie_-_fish_and_chips.pdf
  • 16 / 09 / 2015
  • Brunch
  • se_2015_hotellerie_-_brunch.pdf
  • 16 / 09 / 2015
  • Alain Ducasse
  • se_2015_hotellerie_-_alain_ducasse.pdf
  • 16 / 09 / 2015
  • Food Truck
  • se_2015_hotellerie_-_food_truck.pdf
  • 16 / 09 / 2015
  • Full Breakfast
  • se_2015_hotellerie_-_full_breakfast.pdf
  • 16 / 09 / 2015
  • No Bird
  • se_2015_hotellerie_no_bird.pdf
  • 16 / 09 / 2015

Sites Favoris